Werknemer

Leon: ik had als kind nog geen idee wat ik later wilde gaan doen of wilde worden. Hierdoor heb ik jarenlang in veel organisaties en sectoren gewerkt, zonder te vinden wat ik zocht. Tijdens mijn zoektocht kwam ik wel tot het besef dat ‘een leven lang leren’ ook voor mij gold. Ik ben ruim 12 jaar geleden begonnen met studeren in de avonduren en heb daarna nog diverse gespecialiseerde vervolgopleidingen gedaan. Hierdoor werd mij duidelijk wat ik als kind nog niet kon bedenken: ik wilde in mijn werk de mens en zijn/haar behoeften en uitdagingen centraal stellen. Dit heb ik de afgelopen 10 jaar dan ook gedaan. Het mooiste compliment dat ik krijg in mijn dagelijkse werk is dat men zich bij mij ‘veilig’ voelt.

Dat men een empathisch en luisterend oor treft dat niet oordeelt maar wel eerlijk en open teruggeeft wat hij ziet en hoort. Iemand die daarbij steun biedt aan mensen om zelf de uitdagingen die onze huidige samenleving ons allemaal brengt het hoofd te kunnen bieden.

Patrice: “Wat ik erg waardeer aan mijn broer, is zijn eerlijkheid, ook ten opzichte van zichzelf, zijn enthousiasme en zijn humor. Leon kan je ontroeren.”


Leon heeft de volgende opleidingen gevolgd:

2001-2005: HBO Management, Economie en Recht
2006-2007: post HBO Register Casemanagement
2012-2013: post HBO Transformationeel Coach en Trainer
2018: Opleiding tot licentiehouder Energy Drives Scan


Leon is ingeschreven bij het Register Specialistisch Casemanagement

https://www.register-rsc.nl