Counselinggesprekken

Als je merkt of bang bent dat je gaat vastlopen in je dagelijks functioneren of als je vastgelopen bent, dan is counseling een middel om tot verbetering van je functioneren te komen. We gaan samen op zoek naar het waarom van je vastlopen, zodat we de oorzaak kunnen aanpakken.

"De oorzaak ligt niet altijd bij het werk, soms is er meer aan de hand"

Mensen denken dat het altijd werkdingen moeten zijn waarin ze vastlopen, maar het heeft vaak met privéomstandigheden te maken, met hoe je in elkaar zit en/ of met een combinatie van werk en privé. Vaak komt in je werksituatie uiteindelijk het duidelijkste naar voren dat niet meer zo goed gaat.

Counselinggesprekken

Duidelijkheid krijgen over wat er echt aan de hand is

Binnen het begeleidingstraject is de eerste stap: duidelijkheid krijgen over wat er echt aan de hand is. De tweede stap is verduidelijken wat er moet gebeuren om het probleem op te lossen en de laatste stap is hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Wij vinden het daarbij heel belangrijk dat jijzelf (zoveel mogelijk) de leiding neemt en je verantwoordelijk voelt/ maakt voor het oplossen van het probleem aan de hand van de tools die we jou aanreiken.

Jarenlange ervaring heeft uitgewezen dat 10 gesprekken een reëel gemiddelde is om een structurele verbetering in jouw situatie te krijgen. Een counselinggesprek kan zowel online als live gevoerd worden.

Duur: 1 uur per sessie

Graag zoeken wij uit hoe wij jou het beste kunnen helpen

Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

085-040 60 37
Vestigingsadres: St. Catharinastraat 1, 5611 JA Eindhoven
Correspondentie: Eikenbaan 12 6903 BJ Zevenaar
Kvk: 64478629     Email: info@bureauvanzimmeren.nl
BTW-ID: NL8527.60.814.B01

Bel ons op 085-040 60 37
Copyright Bureau Van Zimmeren 2021 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design