De module Ego-professionaliteit

Loop jij ook weleens aan tegen lastige leerlingen die je maar niet in je vingers krijgt, die (te) goedgebekte ouder die jou vertelt hoe jij je werk moet doen of die collega waarmee de samenwerking niet loopt? Je zult dan ongetwijfeld willen proberen de boel onder controle te houden of om de lastige situatie te vermijden. Dit uit zich in gedrag dat gestuurd wordt door jouw ego, omdat ‘ie denkt jou te moeten verdedigen of beschermen.

Ego-triggers: Manieren waardoor jouw professionaliteit (negatief) wordt beïnvloed

In deze module van 4 dagdelen ga je onderzoeken op welke manier(en) jouw ego jouw gedrag stuurt, waardoor jouw professionaliteit (negatief) wordt beïnvloed. Wij noemen dat ego-triggers. Want als je die herkent bij jezelf, dan ben je beter in staat om professioneel te handelen in plaats van dingen persoonlijk te maken en hier meer last van te hebben dan nodig is.

Module Ego-professionaliteit

Over deze module

Wij geloven in leren van elkaar, zodat deze module gegeven wordt in een groep van maximaal 16 personen. Tussen de dagdelen zit ongeveer 4  weken waarin je aan de slag gaat met eventuele (huiswerk)opdrachten en in de praktijk kunt oefenen met de bewustwording en de dingen die je geleerd hebt. Het einddoel is een portfolio met jouw persoonlijke inzichten en handvatten die je kunt gebruiken als naslagwerk of eerste hulp bij ik-ben-weer-in-mijn-valkuil-gestapt. Duur: vier dagdelen

Bekijk onze egomodule website

Wil je meer informatie en details over ons leerprogramma? Ga dan naar onze website egomodule.nl. Hier vindt je meer informatie, antwoord op veelgestelde vragen en de mogelijkheid om je aan te melden voor het programma.

Ga naar egomodule.nl

Graag zoeken wij uit hoe wij jou het beste kunnen helpen

Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

(06)5121 53 15
Vestigingsadres: St. Catharinastraat 1, 5611 JA Eindhoven
Correspondentie: Eikenbaan 12 6903 BJ Zevenaar
Kvk: 64478629     Email: info@bureauvanzimmeren.nl
BTW-ID: NL8527.60.814.B01

Bel ons op (06)5121 53 15
Copyright Bureau Van Zimmeren 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design