Energy Drives Scan

Herken je dat? Uitgeblust thuiskomen van je werk?

Herken je dat? Uitgeblust thuiskomen van je werk, eigenlijk niet meer weten waarom je ooit voor dit werk hebt gekozen, het gevoel hebben niet op je plek te zitten en al toe te leven naar het weekend terwijl het pas maandag is? Dan zou je maar zo eens meer ‘energie kunnen kwijtraken’ op jouw werk dan dat het jou geeft. Dat is een potentieel gevaar voor jouw motivatie, inzet en is uiteindelijk een aanslag op jouw algemene gezondheid. 

Is het gewoon tijd voor een nieuwe uitdaging of is er iets anders aan de hand?

Maar zit dat ‘lek’ dan in de werkzaamheden die je uitvoert, de onderlinge samenwerking met en de sfeer onder de collega’s of is het gewoon tijd voor een nieuwe uitdaging? Hoe dan ook; er is een grote kans dat jouw drijfveren onder druk staan. Drijfveren zeggen iets over de waarde die jij toekent aan zaken die jij belangrijk vindt in het leven, zoals bijvoorbeeld jouw bijdrage aan de omgeving (zingeving), wat het oplevert voor die omgeving (resultaat) en voor jouzelf (persoonlijke groei).

Energy Drives Scan

Een helder beeld om energie terug te krijgen

Met de Energy Drives Scan krijg jij een helder beeld van waar jij zowel in werk als privé energie van krijgt maar ook waar je die (aan) verliest. Het is wel zo handig om dat inzicht te hebben om jouw kwaliteiten zo optimaal als mogelijk tot hun recht te laten komen. En de kans op succes hierin is het grootst als je weet wat daar voor nodig is.

Weet jij waar je energie van krijgt ?

Hoe werkt de Energy Drives Scan

De Energy Drives Scan is een vragenlijst die via internet afgenomen wordt. De uitslag wordt vertaald in een overzicht van jouw energiegevers en energieverliezers die door kleuren worden weergegeven. Deze uitslag lichten wij  in een persoonlijk gesprek van maximaal 90 minuten aan jou toe, waardoor er bij jou inzicht en bewustwording ontstaat qua gedrag en waar dat eventueel vandaan komt. Dat inzicht kan dan weer leiden tot persoonlijke groei, verandering of het maken van bewuste keuzes.

Graag zoeken wij uit hoe wij jou het beste kunnen helpen

Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

(06)5121 53 15
Vestigingsadres: St. Catharinastraat 1, 5611 JA Eindhoven
Correspondentie: Eikenbaan 12 6903 BJ Zevenaar
Kvk: 64478629     Email: info@bureauvanzimmeren.nl
BTW-ID: NL8527.60.814.B01

Bel ons op (06)5121 53 15
Copyright Bureau Van Zimmeren 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design