Reflectiegesprek

In een Reflectiegesprek gaan we in maximaal anderhalf uur die zaken langs die jou op dat moment bezig houden. Dat kunnen dingen op het werk zijn zoals bijvoorbeeld het gevoerde beleid of die ene collega maar ook over of je de passie voor jouw baan nog steeds voelt. Vaak gaat het Reflectiegesprek ook vaak over persoonlijke dingen zoals bijvoorbeeld de druk van het opvoeden van jouw kind in combinatie met het werk of je hobby’s, het steeds maar moeten voldoen aan alle verwachtingen of de vraag wat je nou eigenlijk wil in je leven.

Reflectiegesprekken

Respect voor jouw privacy

De informatie die je met ons deelt, blijft tussen ons en wordt niet gedeeld met anderen. Omdat Bureau Van Zimmeren een klankbord is, zullen we altijd samen met jou kijken naar jouw aandeel en de mogelijkheden die jij hebt om iets aan die zaken te doen.

Een Reflectiegesprek draagt op deze manier bij aan bewustwording van hoe het met je gaat en wat eventueel je aandacht nodig heeft, zodat je op tijd kunt anticiperen op zaken voordat die een probleem zouden kunnen gaan worden. Je krijgt in een Reflectiegesprek persoonlijke aandacht, omdat je even uit de hectiek van alledag wordt gehaald en mag stilstaan bij jezelf. 

Een APK voor jezelf

Je kunt dit gesprek het beste vergelijken met een APK voor je auto. Ook al rijdt ‘ie als een zonnetje, toch breng je ‘m eens per jaar naar de garage voor een onderhoudsbeurt, gewoon om te checken of de auto in orde is. Over het algemeen komt je auto zonder mankementen door de keuring, maar soms kan deze beurt aantonen dat er bepaalde onderdelen toe zijn aan vervanging of reparatie, om ervoor te zorgen dat je ook in de toekomst veilig op weg kunt. Duur: maximaal 90 minuten per gesprek, meerdere Reflectiegesprekken per jaar (al dan niet in een cyclus) zijn mogelijk.

Graag zoeken wij uit hoe wij jou het beste kunnen helpen

Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

(06)5121 53 15
Vestigingsadres: St. Catharinastraat 1, 5611 JA Eindhoven
Correspondentie: Eikenbaan 12 6903 BJ Zevenaar
Kvk: 64478629     Email: info@bureauvanzimmeren.nl
BTW-ID: NL8527.60.814.B01

Bel ons op (06)5121 53 15
Copyright Bureau Van Zimmeren 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design