Verzuimbegeleiding

Als jij langdurig ziek wordt moeten jij en de werkgever er alles aan doen om zo snel mogelijk duurzaam te re-integreren. Dat is geen vrijblijvend proces, maar moet voldoen aan allerlei regels van bijvoorbeeld de Wet verbetering Poortwachter. Deze wet schrijft voor welke stappen op welk moment gezet moeten worden. Dit is best een grote verantwoordelijkheid en vraagt grondige kennis en kunde.

Wij geven duidelijk advies bij de keuzes in het re-integratieproces

Als casemanager verzuim begeleiden wij het re-integratieproces namens de werkgever en zijn wij het aanspreekpunt voor zowel werkgever als werknemer. Wij geven daarbij advies over bepaalde (gemaakte of te maken) keuzes in het re-integratieproces, de te volgen stappen of (subsidie)mogelijkheden en wij zorgen ervoor dat alle partijen op tijd doen wat ze moeten doen volgens de Wet verbetering Poortwachter. Wij nemen hierbij de positie over van de werkgever in de driehoek werkgever-werknemer-bedrijfsarts waarbij wij NIET mogen weten wat er met jou aan de hand is.

"Wij ondersteunen bij het zetten van realistische en concrete stappen in het re-integratieproces"

Maar dat is gelukkig ook niet nodig omdat de bedrijfsarts de werkhervattingsmogelijkheden in kaart brengt, deze in algemene termen terugkoppelt waarna wij dit advies vertalen in concrete stappen in het re-integratieproces. Hierdoor kun jij weer zo snel en duurzaam als mogelijk terugkeren in het arbeidsproces. De ondersteuning van een casemanager is hierin dus cruciaal, zolang als het dossier loopt of zolang de ondersteuning gewenst is.

Graag zoeken wij uit hoe wij jou het beste kunnen helpen

Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

(06)5121 53 15
Vestigingsadres: St. Catharinastraat 1, 5611 JA Eindhoven
Correspondentie: Eikenbaan 12 6903 BJ Zevenaar
Kvk: 64478629     Email: info@bureauvanzimmeren.nl
BTW-ID: NL8527.60.814.B01

Bel ons op (06)5121 53 15
Copyright Bureau Van Zimmeren 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design