Missie en visie

Wat wij belangrijk vinden

Wij zijn van mening dat onderwijs en gezondheidszorg (waaronder ook de geestelijke gezondheidszorg en hulpverlening) de cruciale sectoren van onze maatschappij zijn. De manier waarop er voor kinderen, ouderen en kwetsbaren wordt gezorgd weerspiegelt de mate van beschaving.

"Een steentje bijdragen aan mensen in hun kracht zetten"

De medewerkers in deze sectoren zijn belangrijk en Bureau Van Zimmeren wil een steentje bijdragen aan hen in hun kracht zetten, zodat hun dienstverlening zo optimaal mogelijk is.

Onze visie op gedrag & oplossingen

Bij het ondersteunen van in je kracht (gaan) staan, gaan wij uit van gedrag. Wij geloven dat de gebeurtenissen die je meemaakt in essentie neutraal zijn. Hoe je er echter op reageert en mee omgaat is een persoonlijke keuze of gewoonte en bepaalt de mate waarin je er last van hebt of niet. Met andere woorden: je hebt geen invloed op de buitenwereld, maar wel op je binnenwereld.

In onze visie is uiteindelijk dat wat je doet of niet doet wat je in de problemen brengt. Hoe bewuster jij wordt van je gedrag, de triggers die dit gedrag aanzetten en hoe je er ook anders mee zou kunnen omgaan, hoe groter de kans dat je concreet aan de slag kunt om oplossingen te zoeken en veranderingen in te zetten. Wij vinden eigen verantwoordelijkheid erg belangrijk.

"Je vindt bij ons een klankbord, maar geen klaagmuur"

Graag zoeken wij uit hoe wij jou het beste kunnen helpen

Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

(06)5121 53 15
Vestigingsadres: St. Catharinastraat 1, 5611 JA Eindhoven
Correspondentie: Eikenbaan 12 6903 BJ Zevenaar
Kvk: 64478629     Email: info@bureauvanzimmeren.nl
BTW-ID: NL8527.60.814.B01

Bel ons op (06)5121 53 15
Copyright Bureau Van Zimmeren 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design