Onze werkwijze

Zowel een werkgever als een particulier zijn even welkom

Veel mensen komen bij Bureau Van Zimmeren terecht via hun werkgever. Maar als particulier ben je even welkom. Je kunt een afspraak met ons maken door ons te bellen, te mailen of te appen. Of je gebruikt de contactpagina op deze website. Ons streven is om jouw contactverzoek binnen 24 uur te beantwoorden en jou binnen twee weken aan tafel te hebben.

Als je werkgever betaalt, dan krijgen wij graag even een officieel akkoord om misverstanden achteraf te voorkomen. Betaling geschiedt achteraf met factuur.

Werken op locatie 

Wij werken het liefste op jouw werklocatie in een spreekkamer die privacy biedt. Hierdoor is het vaak mogelijk om op jouw werkdag een gesprek met ons te hebben. Dit geldt voor al ons soort gesprekken. Wil je juist liever niet op je werk een afspraak maken, dan spreken we af op een locatie zo dicht mogelijk in de buurt. Dit gebeurt altijd in overleg met de gesprekspartner van Bureau Van Zimmeren. Voor particulieren geldt dat we samen bekijken waar het gesprek gevoerd kan worden. Wij beschikken in ieder geval over een kantoorruimte in Eindhoven. Door de coronacrisis is het inmiddels normaal geworden om digitaal met elkaar te communiceren, dus ook een online gesprek is mogelijk.

Preventief en curatief

Wij werken zowel preventief als curatief en kunnen ook het proces bij uitval begeleiden. Wij hebben geheimhoudingsplicht, wat betekent dat de inhoud van ons gesprek niet gedeeld wordt met anderen, tenzij jij hier toestemming voor geeft. 

Verwijzingen

Ondanks dat wij veel voor jou kunnen betekenen, kennen wij ook onze beperkingen. Als jij meer of andere hulp nodig hebt dan wij jou kunnen bieden dan denken wij met jou mee welke hulp dit zou kunnen zijn. Is deze hulp te vinden in ons eigen uitgebreide netwerk, dan kunnen wij jou daarmee in contact brengen.

 

 

 

Verlangens mag je hebben
Verwachtingen kun je bijstellen
Illusies moet je loslaten

Graag zoeken wij uit hoe wij jou het beste kunnen helpen

Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

(06)5121 53 15
Vestigingsadres: St. Catharinastraat 1, 5611 JA Eindhoven
Correspondentie: Eikenbaan 12 6903 BJ Zevenaar
Kvk: 64478629     Email: info@bureauvanzimmeren.nl
BTW-ID: NL8527.60.814.B01

Bel ons op (06)5121 53 15
Copyright Bureau Van Zimmeren 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design